Läs mailet i din webbläsare

The Wine Room

VÅRA VINER

KLUBBEN

TIPSA EN VÄN

The Wine Room

God fortsättning

Ett bra vin behöver inte kosta skjortan, nedan hittar du välgjorda, goda viner med olika ursprung, druvsorter och stilar - så förhoppningsvis kommer du att hitta just ditt favoritvin!

Alla viner i detta nyhetsbrev kostar 79 kronor, kanske lite extra uppskattat under januari när plånboken kan vara tunn.
 

Federico Paternina Crianza

Rött vin, kryddigt & mustigt

Sveriges bäst prisade Rioja! Lagrad 12 månader på ekfat.

Kryddig smak med fatkaraktär, inslag av körsbär, kanel, plommon, choklad och vanilj.

Serveras till rätter av lamm- och nötkött.

Art.nr 2954
Årgång 2018
Alk.halt 13,5%
Tempranillo & garnacha

Farmers Market Organic

Rött vin, kryddigt & mustigt

Från jord till bord! Ekologiskt och veganskt vin från Italien.

Kryddig smak med inslag av fat, katrinplommon, kryddnejlika, fikon och vanilj.

Serveras till rätter av fläsk- eller lammkött, eller till vegetariska rätter.

Art.nr 74789
Alk.halt 14%
Negroamaro & primitivo

Zupreme Zinfandel

Rött vin, fylligt & fruktigt

Ett stort och fylligt vin med en mogen fruktkaraktär som har njutbara inslag av svarta vinbär, björnbär och kryddor. Eftersmaken är mjuk, generös och välbalanserad.

Serveras till rätter av fågel eller fläsk, eller till vegetariska rätter.
 

Art.nr 76778
Årgång 2020
Alk.halt 14%
Zinfandel

Cameleon Malbec

Rött vin, fruktigt och smakrikt

Ekologisk och vegansk favorit från Mendoza, Argentina.

Mycket fruktig smak med inslag av fat, björnbär, hallon, lakrits, viol och örter.

Serveras till rätter av lamm- eller nötkött.

Art.nr 6581
Årgång 2020
Alk.halt 13.5%
Malbec

Värmande Chilli Con Carne med säsongens rotfrukter

500 gr
blandfärs/vegofärs
800 gr krossade
tomater
2 tsk sambal oelek
2 tsk paprikapulver
2 tsk spiskummin,
malen
2 tsk salt
olivolja
200 gr morötter
1 dl vatten
400 gr bönor, vita
2 st persiljerot
3 klyftor vitlök
2 st rödlökar
1 st kålrabbi

1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Skala och tärna lök, vitlök, persiljerötter, kålrabbi och
morötter.
3. Bryn färsen tillsammans med lök, vitlök och rotfrukter i
olivolja i en gryta. Tillsätt salt, spiskummin, paprikapulver
och sambal oelek och fräs ett par minuter.
4. Häll i krossade tomater och vatten och koka på låg
värme under lock i ca 20 minuter.
5. Häll av och skölj bönorna, tillsätt bönorna i grytan, rör
om och koka upp. Smaka av och krydda ev mer.
7. Servera chilin i djupa skålar tillsammans med en klick
crème fraiche och en bit bröd.

 

Följ oss i våra sociala medier

Vill du ha mer inspiration i din vardag? Följ oss på Insta och Facebook få vintips, recept och annat trevligt som får dig på gott humör

Facebook
Instagram

@the.wine.room

 

VÅRA VINER

THE WINE ROOM

TIPSA EN VÄN

 

The Wine Room, en vinklubb för livsnjutare.
Få nyheter, vintips, recept och inspiration!

 

https://www.instagram.com

The Beverage Group

Avregistrera dig från utskick här

Do not click this link